20 травня 2018

Фото-проект: Silence • Madness :: #1

Передісторія

Інколи легше зосередитись на чомусь простому і як найдовше відкладати в довгий ящик реалізацію ідей, приховуючи під недостатком часу ризик, пов'язаний з конвертацією думки в кінцеву реалізацію. Так з походу в похід в мене не складається зі списком заготовок, так не складається з іншими ідеями які викреслюються зі списку через неактуальність після років очікування.
Така доля спіткала одну доволі стару ідею, якби в мене не залишився останній кадр на плівці і треба було його витратити на щось. І на щастя так склалось, що умови якраз підходили для цього кадру і не підходили для інших. Тож відкинувши те, що спочатку це планувалась картина і переробивши концепт, нарешті було закладено фундамент: пару фотографій на цифру для і три фінальні спуски на 12-й кадр. З цього моменту додалось агресивне зерно, так як плівку ще не проявив (очікую коли дофотографую іншу і проявити все разом, там ще відкопалась не проявлена плівка і я жахнувся коли згадав якої вона давності).
Але перша зроблена версія була все ж таки більше концептом (і тут повертаємось до нестачі часу, все-таки проблема більш ніж актуальна, але роками не може слугувати причиною). Концепт, в силу невеликих експериментів, вніс нові погляди в ідею. Вони то прибрались з фінальної версії, але перенеслись в додатковий матеріал:
І хоча початково планувалось задіяти іншу людину для позування, але маємо що маємо. Та все ж таки це не повна реалізація і сподіваюсь, що ідея матиме продовження і в плівці також.

P.S.: процес був ще та ржака, особливо на плівку так як затримки там ніякої нема і треба була допомога.
P.P.S.: 
• The Jeff Healey Band
• Five Finger Death Punch - And Justice for None (Standard)
• Audioslave

Silence • Madness #1

Коментарі:

Дописати коментар