23 лютого 2014

Сніжний Крим II - технічні деталі

Загальні деталі

Дати походу: 31 січня - 02 лютого 2014р.
Маршрут: перша частина досить схожа на ту, що була пару років тому, а саме перший наш похід - Go to the White raBBit, тому тепер в архіві є фотографії з одного й того ж місця - доволі цікава річ для спогадів :)
Ключові точки маршруту:
- Ангарський перевал; - Поляна МАН; - Північна Демерджі; - т/с Джурла; - Джурла; - Єкатеринка; - Долина привидів; - Фортеця Фуна.
* карта нашого маршруту *
К-сть учасників: минулого року нас було лише троє, цього ж разу бажаючих було більше. Мало піти сім осіб + один був під питанням, але через хвороби і інші причини пішло нас п'ятеро. Так як присипало не лише Крим і проблеми з транспортом були дійсно актуальні, перепон нашому культурному заходу було чимало. Чи жарт піти в похід без одного ключового учасника-медика (тим паче, що в нього був найбільший намет!), але на банзаї всі проблеми вирішились, не зважаючи, що один з квитків був на 15-те січня замість тридцятого )) 
Додаткові деталі: потрібно вчитись на своїх помилках, цього разу ми підготовились краще і йшли з навігатором, хоч і домовились використовувати його лиш в критичних ситуаціях. Такі ситуації все-таки були, але про них нижче ;) 

День перший - "Зимова казка"

Маршрут: Ангарський перевал - поляна МАН - печера МАН - північна Демерджі - т/с Джурла 
Довжина маршруту: ~9-10 км
Набір висоти: ~800м 
Особливості: деталь, яка вже стала закономірністю - один день йти в сутінках. Цього разу, як і більшість попередніх, це був перший день.

День другий

Маршрут: т/с Джурла - Джурла - південна Демерджі - Єкатеринка - долина Привидів - фортеця Фуна - куширі
Довжина маршруту: ~7-9 км
Набір висоти: ~350м
Особливості: під кінець дня розслабились і трішки збились з маршруту, ночували серед кушерів, але на крутій галявинці (лише через це на третій день ми знов побачили Фуну і вранці вона була набагато симпотичніша ніж ввечері).

День третій

Маршрут: куширі - Лаванда - траса - Алушта - Сімфер
Довжина маршруту: ~5км
Коментарі:

Дописати коментар