22 березня 2017

150кг туристичного багажу або "Похід Сванетією в цифрах і табличках"

150кг багажу, 150кг!
Саме стільки ми перевезли в двійці якщо керуватись табличними даними, а вона не враховувала деякі дрібниці + пакування + похибка. Та і в аеропорту всі хлопці мали майже 30кг + нас очікувала закупка бензину.

Що ми набрали на 150кг, чим ми харчувались і інші табличні дані в звіті:

1. Що ми з собою набрали?

З собою команда взяла без одного кілограма 150кг речей (це дані по табличці, реально вийшло більше, що показали ваги в аеропорту). І це всього-то на 9-ть днів (нагадаю, що нас було шестеро). 
1. Що ж увійшло в ці півтори сотні:
Якщо заглянути в деталі, то наприклад ми з собою взяли 4,5кг фототехніки.
З виду "Ох! Ну нічорта собі!", а по факту найлегший чохол який є і в якому не страшно взяти фотоапарат в похід важить 650гр. Звичайно він не гарантує 100% збереження фотоапарату, можна замотати і в футболку, але в кожному випадку є межа яку не варто переходити. 
2. Деякі обрані найменування:
В даний похід, було взято оптимальний набір фото-техніки, але я все-таки шкодую, про 150гр які залишились вдома. З ними це б фото було набагато якісніше:
3. Найкраща ніч:
В цьому і ховається найзліший ворог - що з собою взяти, а що ні.
Спорядження
На рахунок спеціального спорядження, то воно як завжди формується на основі маршруту і той самий район не гарантовано потребує одного й того самого спорядження, але так як ми йшли двійку і питання було про двійку, то список є актуальним, але звичайно з перерахунками на к-сть учасників, сезону, перешкод:
4. Спеціальне гуртове спорядження:
5. Індивідуальне спорядження (клікніть для того щоб відкрити велике зображення):

2. "В поході я харчуюсь краще ніж вдома" © Богдан

Це не сюрприз для багатьох, але особливо в спортивному поході до підбору їжі підходять з усією уважністю. Від цього залежить багато і успіх походу інколи також. Тому я не бачу сенсу розписувати нашу детальну розкладку, бо це індивідуальна річ і надбання зав. хава, який над цим длубався не день і не два.
6. Меню (зав. хавом у нас був Денис. Чому я пишу по іменах? Бо всі учасники групи були представлені  в описі команди)

Примітки:
СШП: Суп Швидкого Приготування за рецептом Дениса.
Чаї: чорний класичний; чорний з добавками; зелений класичний; зелений з добавками; трав'яний; каркаде.

Ось в принципі і всі найцікавіші дані про наш похід. Якщо вам потрібна більш детальніша інформація - завжди можна залишити питання в коментарях ;)
Коментарі:

Дописати коментар