29 грудня 2017

Найцікавіше в 2017

Коли під новий рік погодка відверто кавелдикова, то всі думки так чи інакше проходять через цю сіру призму і можно подумати, що прямо скрізь пічаль. Цього року було багато змін - якісь хороші, якісь погані, результат інших стане відомий через десятки наступних ходів. І хоча інколи здається, що місцями топчешся на місці чи твої дії не дають результат, та заглядаючи на ієрархію папок з фотографіями розумієш, що десь ти таки не правий. Цього року в цьому допомагав ще й календар, коли думав, що увесь рік був витрачений на один єдиний проект, але дивишся  - і змагання пробіг, і про плівку згадав і пару ідей реалізував:
Однозначним цей рік точно не назовеш, але він все ж таки дав деякі відповіді, розуміння і досвід, тож час пригадати саме приємне 
в хронологічному порядку і зарядитись на настпуний рік, адже роботи ще багато:

0. Льодолазання або Кам'янські бурульки

Нарешті ми виїхали в Кам'янець на бурульки, не пам'ятаю вже скільки років планували таке, але сподіваюсь, що у 18-му повторимо + виберемось в зимовий кар'єр

1. Тетерів: перший сплав

В цьому році Ден організував нам шикарний активний відпочинок, море емоцій і спогадів. Перший сплав, навіть через холодну погоду, був крутою подією:

2. Тоскана

Насичена поїздка по Італії, в чергове акцент не заплановано вийшов зовсім на іншій частині маршрута, залишивши по собі пробіл який потрібно покрити іншою поїздкою, але на то воно і розвідка. Поїздка вийшла дуже насиченою і різноманітною:

3. Бджолоїдки - літаючі промені райдуги

Хоча це і не така подія як інші, але вже давно хотів сходити на справжній birdwatching і ось нарешті, та ще й за такими красенями:

4. Казбек: похід 3-ї категроії складності і перші 5'000м над рівнем моря.

Після походу я приїхав з дуже змішаними враженнями, але час бере своє і зараз, пишучи звіти, Я розумію, що хорошого було набагато більше ніж іншого.

5. Закінчення будівництва корабля

Нарешті після трьох років будівництва корабель завершено і він очікує транспортування:

6. Плівковий похід

Ще один похід який був знаковим - нарешті повернувся до плівки і навіть взяв її в похід (хоча й добряче її засвітив, але вже виправився). Після походу ще було багато чого на рахунок плівки, але результати вже будуть у наступному році:
Коментарі:

Дописати коментар